Move Closer          
                Praktijk voor meditatietrainingen, massages en energetische behandelingen.      

Arrangementen

Kokosmassage
Een kokosmassage is een heerlijke verwennerij die u even doet wanen op een exotisch eiland. De kokos heeft een verzachtende werking en houd de huid soepel en elastisch. Doordat kokos een dun laagje achterlaat op de huid bied het extra bescherming voor de droge en gevoelige huid. Het kokosmassage arrangement bestaat uit een overheerlijke massage met kokosolie met een lekkere kokos verwennerij. Eventueel bij te boeken met een kokos-scrubbehandeling en een lichaamspakking.


Champagnemassage
De champagne massage is een heerlijke luxe verwennerij. Het reinigt de huid en verfijnt de poriën. Er wordt gemasseerd met champagne op olie basis. Deze olie verzorgd en beschermd de huid. Na de massage ontvangt u nog een heerlijke na-massage met champagne bodylotion. U zult zich volledig ontspannen voelen na deze feestelijke verwennerij. Een champagnemassage arrangement bestaat uit een overheerlijke massage met champagne massageolie. Tevens krijgt u een overheerlijk glaasje champagne. Eventueel bij te boeken met een scrubbehandeling en een lichaamspakking. 

Honingmassage
Een honingmassage is een diep verzorgende massage. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans. Het honingmassage arrangement bestaat uit een overheerlijke massage met honing massageolie met voorafgaand een heerlijke honingthee met honing. Eventueel bij te boeken met een honingschrub behandeling en een lichaamspakking.

Chocolademassage

Een chocolade massage is een unieke ervaring en pure verwennerij. De natuurlijke bestanddelen van cacao hebben een positieve invloed op lichaam en geest. Het bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op de hele gestel. De cacao heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti veroudering werking. Het geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt de huid rijkelijk. Cacao bevat theobromine, dat het niveau van serotine en endorfine (het gelukshormoon) bevordert. Het chocolademassage arrangement bestaat uit een massage met cacao massageolie en een lekkere chocolade versnapering. Eventueel bij te boeken met een scrub en chocolade lichaamspakking. Door de massage met cacao kun je dus genieten van chocolade zonder er bij stil te staan hoeveel calorieën erin zitten.

Rozenmassage

Een massage met rozenolie is een puur genot. Het is een liefdevolle geurbeleving die lichaam en geest kalmeert en ontspant. Rozenolie is opwekkend, harmoniserend en bekend om zijn helende en antibacteriële eigenschappen.