Move Closer          
                Praktijk voor meditatietrainingen, massages en energetische behandelingen.      

Scrubbehandeling 

De Body scrub is een scrub op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. Ook zijn er verschillende oliën in de scrub vermengd, zoals: essentiële oliën, amandelolie en macadamia-olie. De Body scrub verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop. Ook laat de Body scrub na het afspoelen een zijdeachtig laagje op de huid achter. Het is geschikt voor de normale tot zeer droge huid. Een scrub behandeling is zeker aan te bevelen als voorbehandeling van een pakking omdat bij een scrub de poriën geopend worden en de werkzame stoffen van een pakking goed door de huid kunnen worden opgenomen.

Lichaamspakking

Een lichaamspakking heeft een rijke, romige samenstelling en heeft een hoogwaardige, volle basis van sheabutter, kokos olie, vitamine A en E. Deze intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huid-identieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid.


Dry brushing

Het wordt ook wel 'borstelmassage' genoemd en is een oude therapie in een nieuw jasje. Van oudsher is dry brushing een eeuwenoud ritueel dat al toegepast werd in de tijd van de Romeinen. Nu wordt deze massage weer opnieuw toegepast in Nederland. 

Dry brushing heeft veel voordelen! 
Ten eerste zorgt het voor een goede doorbloeding, je huid kan dan ook rood worden. Daarnaast heeft het een ontgiftende werking. Het gif uit je lichaam ‘borstel je weg’ als het ware. Je borstelt de dode huidcellen weg en maakt daarmee de huid heerlijk zacht.