Move Closer          
                Praktijk voor meditatietrainingen, massages en energetische behandelingen.      

Mediteren

In onze maatschappij is er een grote verschuiving gaande in hoe er tegen meditatie wordt aangekeken. Zelfs de reguliere gezondheidszorg kan er niet langer omheen: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt keer op keer dat meditatie uitermate zinvol is. 

Bij regelmatige beoefening ondervind je zeer positieve resultaten op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied.

Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren haal je de spierspanning uit je lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie. Je vermogen om te focussen en efficiënt te handelen neemt toe. Daardoor krijg je meer voor elkaar in kortere tijd. Je krijgt het gevoel alles weer aan te kunnen.

Regelmatige perioden van diepe ontspanning door het toepassen van meditatietechnieken zullen stress verminderen en ons zo minder vatbaar maken voor stress gerelateerde ziekten. We zullen ons door het mediteren beter voelen en ons makkelijker kunnen ontspannen. We kunnen makkelijker in slaap komen en kunnen ons beter concentreren door te mediteren.

Logisch dus dat het aantal mensen dat graag regelmatig zou willen mediteren groeiende is.
Buiten dat u een cursus in groepsverband kunt volgen zijn er ook mogelijkheden voor een 1 op 1 sessie om te leren mediteren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Tijdens de lessen kan het prettig zijn om een extra paar sokken mee te nemen.

    Maak de sprong in het diepe. En begin met mediteren.


Wat anderen er van vinden: