Move Closer          
                Praktijk voor meditatietrainingen, massages en energetische behandelingen.      

Wat anderen er van vinden:

* Bij Monique leer je in een heel ontspannen sfeer allerlei vormen van meditatie. Na de eerste reeks van 8 lessen heb je al kunnen voelen welke soort meditatie of ontspanningsmethode het beste bij je past. Bovendien is het contact met de mede-cursisten altijd heel ongedwongen en gezellig.  Ik vind het een absolute aanrader in ons drukke bestaan!

Ingrid


* Ik ben gaan mediteren omdat ik nieuwsgierig was geworden. Hoorde veel mensen erover praten, dus ik wilde wel eens weten wat het was en wat ik er mee zou kunnen.  

Ik was nieuwsgierig, maar ook een beetje sceptisch…. Is het niet een wat zweverig gedoe? Want daar hou ik niet zo van. Ik sta wel open voor het spirituele  …. maar dan wel met mijn beide beentjes op de grond. 

Na de 1e keer was ik verkocht, wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft dat. Het geeft rust. En het is helemaal geen zweverig gedoe, juist interessant om het te ervaren.  

Monique heeft een aangename stem om naar te luisteren, is rustig en neemt de tijd voor iedereen in de groep. Ze laat je ook kennis maken met verschillende soorten meditaties om je te laten ervaren wat het met je doet… want we zijn allemaal anders, dus ervaren we dingen ook anders. 

Intussen zit ik al weer een paar jaar bij de meditatie lessen van Monique, het is mijn Me-momentje en in het dagelijkse leven pas ik de meditatie lessen ook regelmatig toe om de rust te pakken, even lekker te ontspannen. 

Lenette Koolwijk


 * Prettige leerzame cursus waarin veel ruimte is voor persoonlijke ervaringen en ontwikkeling. Monique heeft een positieve instelling en weet deze aan ons over te dragen. De sfeer is warm en veilig. Binnen onze groep durven we open te zijn, onze kwetsbare kant te laten zien. We zijn daarin gegroeid en hebben geleerd dat we elkaar kunnen vertrouwen.
Monique neemt de tijd en kijkt niet op een kwartiertje. Ze is flexibel en probeert de cursus op alle vlakken aan te passen aan de wensen en mogelijkheden van de groep.

Maaike