Move Closer          
                Praktijk voor meditatietrainingen, massages en energetische behandelingen.      

Opleidingen

Cursus stoelmassage

Tijdens deze workshop leer je een effectieve massage, door de kleding heen, voor de rug, de nek, de schouders, de armen en het hoofd. Dit zijn gebieden waar vaak onze “stress” gaat zitten, de ontspannende technieken zijn o.a. goed tegen vermoeidheid, stijfheid & pijn. De technieken komen o.a. uit de klassieke massage, Shiatsu en Thaise massage. Er wordt deze dag ook aandacht besteed aan afstemmen op de cliënt.

Ervaring is niet vereist en na afloop wordt een certificaat uitgereikt. Tijdens de cursus is het prettig als u makkelijk zittende kleding aan heeft. Bij deze cursus krijgt u een uitgebreid overzicht en een samenvatting van de cursus. Na afloop van deze dag krijgt u een certificaat mee. Koffie, thee en een versnapering zijn bij deze dag inbegrepen. Een lunch dient u zelf mee te nemen.

De cursus gaat door bij minimaal 2 personen.

Cursus voetchakramassage

Deze cursus is zeer geschikt voor mensen die bekend zijn met energetisch werk en het leuk vinden om te masseren. Je leert in deze cursus waar de chakra's in de voet zich bevinden en wordt er uitgelegd hoe deze punten ons fysieke lichaam kunnen beïnvloeden. Deze cursus is ook zeker een aanrader voor pedicures als aanvulling op het mooie werk dat zij al doen. 

Tijdens de cursus is het prettig als u makkelijk zittende kleding aan heeft.
Na afloop van deze dag krijgt u een certificaat mee. Bij deze cursus krijgt u een uitgebreid overzicht en samenvatting van de cursus. Koffie, thee en een versnapering zijn bij deze dag inbegrepen. 
Een lunch dient u zelf mee te nemen. 

De cursus gaat door bij minimaal 2 personen.

Cursus leren masseren

Je wilt goed leren masseren zodat je thuis in familie en vriendenkring een ontspannende massage kunt geven. Gedurende deze dag leer je ontspannende klassieke massage technieken. Tijdens deze massagecursus ben je zowel gever als ontvanger. Zo ervaar je zelf ook wat deze massage met je doet. Naast het aanleren van massage technieken besteed ik ook veel aandacht aan je lichaamshouding en geef ik je praktische informatie over massageolie. 

Na afloop van deze dag kun je een goede en ontspannende massage geven en kun je spanningsgebieden in het lichaam extra aandacht geven. 
Tijdens de cursus is het prettig als u makkelijk zittende kleding aan heeft. Na afloop van deze dag krijgt u een certificaat mee. Bij deze cursus krijgt u een uitgebreid overzicht en samenvatting van de cursus. Koffie, thee en een versnapering zijn bij deze dag inbegrepen. 

Een lunch dient u zelf mee te nemen. Ervaring is niet vereist voor deze cursus en is dus geschikt voor een ieder die wil kennismaken met massage. De cursus gaat door bij minimaal 2 personen.


     

Cu